Varer

VÆR webinar

 

VÆR webinar er en form, hvor vi er sammen online. Webinaret starter med et kort oplæg med fokus på et tema, f.eks. forbundethed, den inderste natur, tid & rum, et nærværende hverdags liv, døden, nysgerrighed, selvkærlighed el.lign.

Herefter er der rum til åbne spørgsmål, hvor man er i dialog med mig i webinaret. Jeg tuner ind på spørgsmålet og svarer på det ud fra en kombination af psykologfaglighed, intuition og det der naturligt kommer til mig omkring det, der spørges om.

Der er tid og rum til, at ca. 3-5 deltagere kan komme på med et spørgsmål, og det er min erfaring, at emnerne, der bliver bragt op af de enkelte personer, har relevans for alle deltagere på den ene eller anden måde.

 

Vi har både webinar i mindre grupper (10-15 personer) og større grupper (op til 100 personer).

 

VÆR webinar har en psykologfaglig og hjertebaseret tilgang, hvor nærvær, faglighed og hjertevarme går hånd i hånd og skaber et trygt, inspirerende og nærende rum.

 

VÆR webinar er for dig, der gerne vil den personlige og sjælelige udvikling på én gang, og det er en hjertevarm vej til nye perspektiver

Priser + praktisk information

ANTAL: 10-15 deltagere eller op til 100 deltagere

VARIGHED: 1,5 time

STED: ONLINE WEBINAR

FORBEREDELSE: Sørg for at du sidder behageligt, og at du føler dig godt til pas i det fysisk rum, du er i. Sørg også for at have lidt vand, hvis du har brug for det.

PRIS:

 

Der afholdes i øjeblikket ikke VÆR webinar

  Modtag din gratis e-bog ”Livet er Mit – en bog om Dimensional Bevidsthed” og tilmeld dig VÆRs inspirerende og nærværende nyhedsbrev ♡  Underviser

   

  Ann-Jeanett Foldager er uddannet psykolog (cand.psych.aut.).

  Som menneske finder Ann-Jeanett inspiration ind i det naturlige, sansende og foranderlige i verden.

  Samtidigt bevæger hun sig inden for områder som stilhed, intuition, menneskekundskab og den inderste natur i hvert menneske.

  I disse webinar arbejder Ann-Jeanett med en nænsom bevægelse “hjem” til sig selv og at hvile ind i at være sin inderste natur, og hun arbejder med en hjertevarm formidling og et ønske om at bringe indre ro, grounding og væren ind i det der er lige i dette nu.

   

  Du kan læse mere om Ann-Jeanett Foldager her.

  Hvis du gerne vil arbejde individuelt med terapi, supervision eller sjæl-til-sjæl, kan du læse mere om det her.

  Uddannelse

  2018: Autoriseret psykolog (cand.psych.aut.) af Psykolognævnet

  2016: Supervisor v/ Supervisionshuset

  2014: Cand.psych. v/ Københavns Universitet – speciale (karakter 12): En invitation til Foster-perspektiver – en kulturoverskridelse af fostertid, graviditet og forældreskab.

  2013: Forskningspraktik: Undersøgelse af Fredspsykologi.

  1995: Reiki I      2017: Reiki II

  Uden hjælp fra Ann-Jeanett, ville jeg ikke være den stærke mor, som jeg er i dag. Hun hjalp mig på et tidspunkt i min barsel, hvor jeg havde brug for netop det, som hun kan tilbyde.

  Kvinde, 38 år
  8 års fertilitetsbehandling, angst i graviditeten, for tidlig født baby & belastningsreaktion under barsel

  Jeg kan kun give min aller kærligste anbefaling til Ann-Jeanett. Den ro, kærlighed og varme jeg får med mig, når jeg går derfra, er uundværlig. De helt konkrete tips til lige netop det, jeg tumler med, har hun til mig. For ikke at tale om hendes fantastiske energi, som løfter mig op efter hver en samtale. En tro på mig selv bliver stille, men sikkert, bygget op fra gang til gang.

  Kvinde, 29 år
  Sygdom, kropskontakt, spirituel vækst og søgen efter indre ro.

  Ann-Jeanett har hjulet mig med at stoppe selvundertrykkende adfærd, finde min indre ro samt udfordret mig til selvindsigt og udvikling.

  Mand, 47 år
  Indre ro, identitetskrise og selvværd

  Ann-Jeanett har hjulpet mig med at få ro i mit system og styrket troen på mig selv!

  Mand, 48 år
  Ro, nærvær og mod til at stå ved sig selv

  Hos Ann-Jeanett fik jeg et sted, hvor jeg kunne være MIG – ingen der mente noget for mig, eller ville have jeg skulle opføre mig på en bestemt måde for at passe ind – bare et fristed til at lette hjertet og vokse. Jeg har tilpasset mig in i ”kasser” hele livet, så her var der ingen begrænsninger, hvilket gav frihed.

  Kvinde, 37 år
  Sygdom, ingen børn, spirituel vækst.

  Jeg er blevet mødt med stor omsorg og hjælp til at bearbejde den følelsesmæssige stress, jeg havde oplevet igennem flere år.

  Kvinde, 44 år
  Psykisk vold og enlig mor

  Jeg er dig evigt taknemmelig for din kærlige og omsorgsfulde guidning igennem al det mørke, jeg var faret vild i, og ud på den anden side – det er næsten ubeskriveligt, så befriende det er at se OG MÆRKE lyset igen! Tak for dig og tak, fordi du fik mig tilbage til livet.

  Kvinde, 36 år
  Genfinde sig selv efter mange års livskrise

  Ann-Jeanett lærte mig at mærke med hjertet og at gå med min intuition. Jeg lærte at sætte grænser og at tro på mig selv (efter en fødselsreaktion). Hendes tilgang er helt unik, og hun møder mennesker der, hvor de er. Kombinationen af flere typer terapi (og energiarbejde) har været altafgørende for mig og mit forløb. Jeg kan kun anbefale Ann-Jeanett.

  Kvinde, 32 år
  Graviditet og efterfødsel

  Ann-Jeanett er meget hjertevarm og skaber et trygt og sikkert rum. Jeg følte mig set, som den jeg er, og blev mødt med forståelse og anerkendelse. Hun har hjulpet mig igennem forskellige problemstillinger og støttet mig i den udvikling, der lå i at finde tilbage til kernen af mig selv. Ann-Jeanett har min varmeste anbefaling, hun er meget mere end kun psykolog.

  Kvinde, 28 år
  Stress og identitetskrise