Psykologfaglighed med hjertet

Vil du gerne have mere selvomsorg, indre ro og kærlighed til dig selv?

Føler du dig ensom, trist, retningsløs, forladt, forkert, fortabt, usikker, stresset, i tvivl, i angst eller uro?

Føler du at livet er blevet noget andet, end det du egentlig ønsker dig?

Føler du dig i livs- eller identitetskrise?

Vil du gerne noget særligt med livet, men ikke ved præcis hvad, eller hvordan du kommer derhen?

Vil du gerne være og leve mere i overensstemmelse med dine værdier, din inderste natur, din krop og dit livsformål?

Ønsker du at forbinde dig dybere til jorden/naturen og til dine sanser?

Vil du gerne tage din personlige udvikling til nye niveauer?

 

Når livet opleves svært, så er der en invitation til at komme hjem i din inderste natur

Terapi og Livssparring

Når livet er svært, prøver vi mennesker nogle gange at undgå at mærke det, der er svært at stå i.

Vi dulmer det måske.
Glemmer det.
Undgår at mærke det.
Flygter fra det.

Men måske har du erfaret, at det kun hjælper kortvarigt at undgå smerten, udfordringen, krisen, ensomheden, eller det du står i.

Ofte kan vi opleve, at situationen forværres, når vi prøver at flygte fra den – at vi over tid kan føle, at vi mister os selv, eller at vi har svært ved at mærke os selv. Vi forlader dybest set os selv, hver gang vi flygter fra det, der er svært – og når vi har forladt os selv, så vil vi for alvor føle os fortabte i situationen.

Terapien hos VÆR bringer dig hjem i dig selv igen, når du føler, at du har mistet dig selv, eller når du er i indre smerte. Du bliver hjulpet til nænsomt og selvomsorgsfuldt at stå i det, der er, og vi tager udgangspunkt i dig, dine behov, dine ønsker og din retning i livet, så du kan leve det liv, du er født til at leve

Der kan inkluderes healing og meditativ væren.

Priser + booking

Tid: 50 min (Første samtale varer 60-90 minutter – prisen er den samme)
Pris: KR 1050,-.

Tid: 90 min
Pris: KR 1290,-.

Er du medlem af Sygeforsikring Danmark, får du tilskud til psykolog (KR. 300,-)
Vi tager også imod betaling fra din sundhedsforsikring, hvis du har en aftale herom.

Hvis du bor i Aarhus omegn, er det muligt at afholde samtalerne i eget hjem (90 min). I enkelte tilfælde er dette også muligt for dig, der ikke bor i Aarhus.

Nærværsrum

En anderledes måde at gå til psykolog på

En del af VÆRs menneskesyn er, at ethvert menneske allerede er alt det, det skal være. Ethvert menneske har allerede svarene på sine egne spørgsmål. Ethvert menneske har adgang til sin egen viden, visdom og retning. 

Nærværsrum er et rum for egen fordybelse, refleksion, at mærke, at lytte og at sige egne tanker højt.

I nærværsrum er jeg tilgængelig for dig med fuldt nærvær. Jeg tilbyder en nærværende lytten til dig – uden at du bliver forstyrret i din egen væren. Nærværsrum giver dig mulighed for at lytte til dig selv.

På den måde dannes et rum for dig til at nå frem til dine egne sandheder, og hvor min tilstedeværelse, åbenhed og hjertebevidste kontakt med alt levende muliggør, at du kan nå dybere og mere inderligt ind til dig selv, som du er.

På den måde heler du dig selv og/eller lader det inderste du er vokse frem.

Priser + booking

Tid: 40 min
Pris: KR 800,-

Er du medlem af Sygeforsikring Danmark, får du tilskud til psykolog (KR. 300,-)
Vi tager også imod betaling fra din sundhedsforsikring, hvis du har en aftale med dem om det.

Naturterapi

Terapi med skoven som rum

Skoven har en særlig evne til at skabe forbindelse til den inderste natur i os. Det er der mange årsager til, bl.a. fordi skoven vækker erindringer af at være naturlig og at være en del naturens samhørighed, og fordi skoven i sig selv har en helende effekt på mennesket.

Skoven booster både dit immunsystem og de selvhelbredende celler i din krop. Dit alarmberedskab sænkes (sympatiske nervesystem), og der indfinder sig mere indre ro (aktivering af dit parasympatiske nervesystem).

Duftene, lydene og farverne, som skoven og naturen tilbyder dig, bringer dig hjem i dig selv og er med til at aktivere dine sanser samt kroppens og sindets erindring om tryghed, sikkerhed og harmoni. 

Naturterapi er en form, hvor vi sammen går i skoven og (be)mærker, hvad der sker i dig. Vi kan bruge stilhed og tale, som det passer for dig. På den måde kombineres skovens muligheder/ helende effekt med psykologfaglighed.

Det åbne rum, som skoven er, åbner for både indre stilhed, dialoger og kontakt til din inderste natur.

Priser + booking

Tid: 90 min
Pris: KR 1100,-

Er du medlem af Sygeforsikring Danmark, får du tilskud til psykolog (KR. 300,-)
Vi tager også imod betaling fra din sundhedsforsikring, hvis du har en aftale med dem om det.

Uden hjælp fra Ann-Jeanett, ville jeg ikke være den stærke mor, som jeg er i dag. Hun hjalp mig på et tidspunkt i min barsel, hvor jeg havde brug for netop det, som hun kan tilbyde.

Kvinde, 38 år
8 års fertilitetsbehandling, angst i graviditeten, for tidlig født baby & belastningsreaktion under barsel

Jeg kan kun give min aller kærligste anbefaling til Ann-Jeanett. Den ro, kærlighed og varme jeg får med mig, når jeg går derfra, er uundværlig. De helt konkrete tips til lige netop det, jeg tumler med, har hun til mig. For ikke at tale om hendes fantastiske energi, som løfter mig op efter hver en samtale. En tro på mig selv bliver stille, men sikkert, bygget op fra gang til gang.

Kvinde, 29 år
Sygdom, kropskontakt, spirituel vækst og søgen efter indre ro.

Ann-Jeanett har hjulet mig med at stoppe selvundertrykkende adfærd, finde min indre ro samt udfordret mig til selvindsigt og udvikling.

Mand, 47 år
Indre ro, identitetskrise og selvværd

Ann-Jeanett har hjulpet mig med at få ro i mit system og styrket troen på mig selv!

Mand, 48 år
Ro, nærvær og mod til at stå ved sig selv

Hos Ann-Jeanett fik jeg et sted, hvor jeg kunne være MIG – ingen der mente noget for mig, eller ville have jeg skulle opføre mig på en bestemt måde for at passe ind – bare et fristed til at lette hjertet og vokse. Jeg har tilpasset mig in i ”kasser” hele livet, så her var der ingen begrænsninger, hvilket gav frihed.

Kvinde, 37 år
Sygdom, ingen børn, spirituel vækst.

Jeg er blevet mødt med stor omsorg og hjælp til at bearbejde den følelsesmæssige stress, jeg havde oplevet igennem flere år.

Kvinde, 44 år
Psykisk vold og enlig mor

Jeg er dig evigt taknemmelig for din kærlige og omsorgsfulde guidning igennem al det mørke, jeg var faret vild i, og ud på den anden side – det er næsten ubeskriveligt, så befriende det er at se OG MÆRKE lyset igen! Tak for dig og tak, fordi du fik mig tilbage til livet.

Kvinde, 36 år
Genfinde sig selv efter mange års livskrise

Ann-Jeanett lærte mig at mærke med hjertet og at gå med min intuition. Jeg lærte at sætte grænser og at tro på mig selv (efter en fødselsreaktion). Hendes tilgang er helt unik, og hun møder mennesker der, hvor de er. Kombinationen af flere typer terapi (og energiarbejde) har været altafgørende for mig og mit forløb. Jeg kan kun anbefale Ann-Jeanett.

Kvinde, 32 år
Graviditet og efterfødsel

Ann-Jeanett er meget hjertevarm og skaber et trygt og sikkert rum. Jeg følte mig set, som den jeg er, og blev mødt med forståelse og anerkendelse. Hun har hjulpet mig igennem forskellige problemstillinger og støttet mig i den udvikling, der lå i at finde tilbage til kernen af mig selv. Ann-Jeanett har min varmeste anbefaling, hun er meget mere end kun psykolog.

Kvinde, 28 år
Stress og identitetskrise