Varer

Næring til hjertet, sjælen og din inderste natur

At få mere næring og kærlighed til dig selv og dine værdier.

At bevare en kontakt til hjertet og din inderste natur i det nu, der er.

At hvile ind i stilhed, inderlighed, flow og intuition.

At blive mere levende i livet og styrke din grounding og dit indre drive.

At forbinde dig dybere til jorden/naturen, din krop og dine sanser.

 

Når livet opleves svært, så er der en åben invitation til at komme hjem i din inderste natur

Terapi og Livssparring

 

Hos VÆR byder vi dig velkommen, som du er, og tager udgangspunkt i, at du allerede er alt det, du skal være, og allerede har alt det i dig, der skal til for at lede dit eget liv.

Vi ser udfordringer, smerte og livskrise, der naturligt opstår i livet, som udviklingsmuligheder og veje til at komme dybere hjem i sig selv.

Igennem samtalen er der fokus på det, du står i, og fokus er også at hvile ind i det, der allerede kender alle svar, og allerede er hjemme i dig selv, samt at komme mere og mere i svingning med din egen inderste natur.

 

Du bliver hjulpet til nænsomt at stå i det, der er, og til at (gen)finde dine livsformål og din meningsfuldhed, så du kan leve det liv, du er undfanget og født til at leve.

 

En hjertebaseret tilgang i terapien skaber tillid, tryghed, nærvær og indre ro.

Vi forlader os selv, hver gang vi flygter fra det, der er svært – og når vi har forladt os selv, så vil vi for alvor føle os fortabte i situationen. At lytte ind i det, der er, uden en intention om at skulle løse det eller lave det om, er med til at forædle dit liv.

Priser + kontakt

Tid: 50 min (Første samtale varer 60-90 minutter – prisen er den samme)
Pris: KR 1295,-.

Tid: 90 min
Pris: KR 1595,-.

Er du medlem af Sygeforsikring Danmark, får du tilskud til psykolog (KR. 300,-)
Vi tager også imod betaling fra din sundhedsforsikring, hvis du har en aftale herom.

 

Telefoniske samtaler eller video-konsultationer:
Tid: 50 min    Pris: KR 1.150,-

Der kan i sessionen inkluderes healing og meditativ væren.

Sjæl-til-sjæl samtaler

En anderledes måde at gå til psykolog på

Sjæl-til-sjæl samtaler er en form, hvor du bringer et tema op, som du er inderligt nysgerrig på at vide noget mere om. Det kunne være en udfordring, du gang på gang støder ind i, eller det kunne være temaer som livsformål, graviditet, døden, overgange, foranderlighed ect. 

Du fortæller lidt om, hvorfor netop dette tema er interessant for dig, og jeg vil herefter tune ind på, hvilke tanker og perspektiver om temaet, som der intuitivt kommer til mig.

Sjæl-til-sjæl samtaler er således en form, hvor menneskekundskab, intuition, teori og clairvoyance går hånd i hånd og spiller sammen i det indhold, som samtalen får.

 

Sjæl-til-sjæl samtaler er til dig, der ønsker en anderledes form for dialog og nye perspektiver på livet, og til dig der har en erfaring med personlig udvikling.

Priser + kontakt

Tid: 40-50 min
Pris: KR 1.050,-

Er du medlem af Sygeforsikring Danmark, får du tilskud til psykolog (KR. 300,-)

Terapi med skoven som rum

Skoven har en evne til at aktivere vores egen forbundethed, og dermed skabe forbindelse til både den inderste natur i os og til selve naturen.

Naturen vækker vores egen naturlighed og erindring om at være en del af noget større, og skoven har i sig selv en helende effekt på mennesket.

Skoven booster både dit immunsystem og de selvhelbredende celler i din krop. Dit alarmberedskab sænkes (sympatiske nervesystem), og der indfinder sig mere indre ro (aktivering af dit parasympatiske nervesystem).

Duftene, lydene, lyset og farverne, som naturen tilbyder os, aktiverer vores sanser og kropslighed. 

 

Det åbne rum, som skoven er, åbner for både indre stilhed, dialoger og kontakt til din inderste natur.

Priser + kontakt

Tid: 90 min
Pris: KR 1595,-

Er du medlem af Sygeforsikring Danmark, får du tilskud til psykolog (KR. 300,-)
Vi tager også imod betaling fra din sundhedsforsikring, hvis du har en aftale med dem om det.

Uden hjælp fra Ann-Jeanett, ville jeg ikke være den stærke mor, som jeg er i dag. Hun hjalp mig på et tidspunkt i min barsel, hvor jeg havde brug for netop det, som hun kan tilbyde.

Kvinde, 38 år
8 års fertilitetsbehandling, angst i graviditeten, for tidlig født baby & belastningsreaktion under barsel

Jeg kan kun give min aller kærligste anbefaling til Ann-Jeanett. Den ro, kærlighed og varme jeg får med mig, når jeg går derfra, er uundværlig. De helt konkrete tips til lige netop det, jeg tumler med, har hun til mig. For ikke at tale om hendes fantastiske energi, som løfter mig op efter hver en samtale. En tro på mig selv bliver stille, men sikkert, bygget op fra gang til gang.

Kvinde, 29 år
Sygdom, kropskontakt, spirituel vækst og søgen efter indre ro.

Ann-Jeanett har hjulet mig med at stoppe selvundertrykkende adfærd, finde min indre ro samt udfordret mig til selvindsigt og udvikling.

Mand, 47 år
Indre ro, identitetskrise og selvværd

Ann-Jeanett har hjulpet mig med at få ro i mit system og styrket troen på mig selv!

Mand, 48 år
Ro, nærvær og mod til at stå ved sig selv

Hos Ann-Jeanett fik jeg et sted, hvor jeg kunne være MIG – ingen der mente noget for mig, eller ville have jeg skulle opføre mig på en bestemt måde for at passe ind – bare et fristed til at lette hjertet og vokse. Jeg har tilpasset mig in i ”kasser” hele livet, så her var der ingen begrænsninger, hvilket gav frihed.

Kvinde, 37 år
Sygdom, ingen børn, spirituel vækst.

Jeg er blevet mødt med stor omsorg og hjælp til at bearbejde den følelsesmæssige stress, jeg havde oplevet igennem flere år.

Kvinde, 44 år
Psykisk vold og enlig mor

Jeg er dig evigt taknemmelig for din kærlige og omsorgsfulde guidning igennem al det mørke, jeg var faret vild i, og ud på den anden side – det er næsten ubeskriveligt, så befriende det er at se OG MÆRKE lyset igen! Tak for dig og tak, fordi du fik mig tilbage til livet.

Kvinde, 36 år
Genfinde sig selv efter mange års livskrise

Ann-Jeanett lærte mig at mærke med hjertet og at gå med min intuition. Jeg lærte at sætte grænser og at tro på mig selv (efter en fødselsreaktion). Hendes tilgang er helt unik, og hun møder mennesker der, hvor de er. Kombinationen af flere typer terapi (og energiarbejde) har været altafgørende for mig og mit forløb. Jeg kan kun anbefale Ann-Jeanett.

Kvinde, 32 år
Graviditet og efterfødsel

Ann-Jeanett er meget hjertevarm og skaber et trygt og sikkert rum. Jeg følte mig set, som den jeg er, og blev mødt med forståelse og anerkendelse. Hun har hjulpet mig igennem forskellige problemstillinger og støttet mig i den udvikling, der lå i at finde tilbage til kernen af mig selv. Ann-Jeanett har min varmeste anbefaling, hun er meget mere end kun psykolog.

Kvinde, 28 år
Stress og identitetskrise