Varer

I nærvær og lytten til det inderste vi er, kan sansning og kroppen berøres af nuet. Lige nu, i dette nu, kan væren finde sted i os, og vores inderste natur kan være det sted hvorfra, vi er, gør og lever.

VÆR

VÆR er en hjertebaseret, psykologfaglig og kreativ virksomhed skabt med ønsket om at inspirere til at leve i samklang med naturen. VÆR handler om at være ægte, inderlig og nærværende i livet. At være som vi inderste er – og at være tro mod det. At leve det liv, vi er undfanget og født til at leve.

VÆR er skabt af psykolog og forfatter Ann-Jeanett Foldager.

 

Psykologfaglighed med hjertet.

 

VÆR udbyder terapi, supervision, nærværsdage, webinar og bæredygtige kreationer.

 

 

VISIONER FOR SAMEKSISTENS MED JORDKLODEN

At være den inderste natur, vi er, således at vi kan leve vores talenter og potentialer på jordens betingelser.

At være inderlig, næringsfyldt, kærlig og forbundet. Grænser, skelneevne, livets smerte og kriser er fuldt inkluderet.

At leve i samklang med naturen og i overensstemmelse med naturens rytmer og bevægelser.

At være kroppens sansning og fødderne der bærer os frem.

At skabe bæredygtige og naturlige livsformer og kreationer.

Din inderste natur

Den inderste natur er det, vi inderst er. Det er udefinerbart og må erfares af den enkle.

Ved hver indånding er der en sammensmeltning mellem evolutionen og ånden, og dermed en åben dør ind i den inderste natur og dermed til det inderste, vi er. Det er iboende i kroppen.

Hvis vi lytter til og som det inderste, vi er, er vi altid hjemme som krop og natur.

 

SINDET & EVOLUTIONEN

Sindet er i mange henseender koblet op på evolutionen, og derfor er sindet også optaget af overlevelse, mangel og fare.

Når vi interagerer i omverden på en måde, der er styret af sindets overlevelseopkobling, kan vi komme til at blive adskilt fra det, vi inderst er – og i adskiltheden kan vi føle os fortabte, ensomme, uden retning, i tvivl, stressede, angste og ulykkelige.

Når vi føler os forladte, er det dybere set fordi, at vi har forladt det inderste, vi er.

Det er derfor, at vi, hvis vi kan blive stille i sindet, kan eksistere mere fra det, vi inderst er – den inderste natur.

I det dybe nærvær og lytten til det inderste vi ved af – det der altid er hjemme, trygt og kærligt – kan vi begynde at skabe vores liv fra et andet sted end overlevelse. Det er muligt derfra reelt set at leve – ikke kun overleve eller over(flade)leve.

Derfra kan vi bedre være og skabe det, vi er undfanget og født til.

NYHEDSBREV & GRATIS E-BOG

  Modtag din gratis e-bog ”Livet er Mit – en bog om Dimensional Bevidsthed” og tilmeld dig VÆRs inspirerende og nærværende nyhedsbrev ♡  Kvinden bag vær

  Jeg er en kreativ skaber – passioneret og hjertebevidst – med visioner for vores planet og hinanden.

  En del af mit virke handler om at inspirere til at genforene os med jorden og naturen – at vi begynder at sameksistere og samskabe med naturen. At vi husker vores oprindelse som den natur, vi selv er. Ikke som primitive naturinstinkter, men som forbundethed med planeten og alt levende.

  En vej til at sameksistere med jorden og naturen er at forene os med vores inderste natur – og at elske det.

  For at kunne det, må vi erfare, hvem vi er bag konstruktionerne, historierne, ideerne, følelser og tanker. Bag samfundsskabte roller. Bag facader og masker. At lade det falde, der er påtaget, og som ikke er i overensstemmelse med det, vi inderst er.

  Igennem mit livs mange udfordringer har jeg lært om livets smerte, om livets glæder, om dybde og autenticitet, om svaghed og styrke, om meningsfuldhed, om sorg, om vrede, om håbløshed og om at finde hjem til, hvem jeg selv er som menneske, sjæl og natur.

  Derfor inviterer jeg til VÆR. VÆR handler om at synkronisere med naturen, at være kærligheden til dig selv, og at være ægte og nærværende i livet.

  Det bringer os i kontakt med det dybere i os selv, vore rødder og det, der kender til samhørigheden med jorden og naturen – og med hinanden.

  Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du vil høre mere om VÆR. 

   

  I din egen svingning, hvor du er DIG fuldt ud med alt, hvad du er – der hvor du vibrerer som dig –  kan livet leves i overensstemmelse med din inderste natur og dit hjertes og sjæls ønsker.

   

  Kærligst

  Ann-Jeanett Foldager,

  cand.psych.aut.

  Bæredygtige kreationer & naturbevidst arbejdsform

  VÆR tager udgangspunkt i den inderste natur og det hele menneske, og det gælder naturligvis også arbejdsformen.

  Vores egne rytmer tænker vi ind i arbejdet og arbejdsopgaverne, og vi planlægger i overensstemmelse med de ikke-arbejdsrelaterede forhold, som er med til at gøre os til dem, vi er.

  Den kvindelige cyklus er en væsentlig faktor i medtænkningen af kvinders arbejdsform, da kvinders styrker er forskellige på forskellige tidspunkter af cyklus. I VÆR tilpasses arbejdsopgaverne til kvindens egen naturlige cyklus.

  Tilmed har vi fokus på årstiderne og naturens rytmer, således at arbejdsopgaverne passer til mulighederne og betingelserne, som årstiderne og naturen giver os.

  Kreativitet, vision og intuition – samt tid, plads og næring til hjertet – er med til at skabe fundamentet og skaber rammerne for at kunne lytte ind i nuets muligheder og visionens vej.

   

  Lederskab af sig selv, af andre mennesker og af en bæredygtig virksomhed tager hos VÆR afsæt i et inderligt ønske om at skabe værdi i vores fælles verden. Et hjertebaseret og bæredygtigt lederskab handler om etik, integritet, mod, ægte passion og inderlighed.

   

  Det er et udgangspunkt, at værdierne, skaberkraft og vores egne potentialer bærer frugt og bringer alt til en højere enhed i dagligdagen, i vores individuelle liv, i virksomhedens udvikling og på bundlinjen, og at iværksætteri med hjertet er muligt.

   

  Vi er lidt utraditionelle – men det er et bevidst valg.

   

  Det er en bevidst måde at drive virksomhed på, som bæres af det nu, der er, og det der i det nu er naturligt.

   

  Alle VÆRs kreationer er FSC-certificeret både i papir og trykkemetode.

  Moder Jord er værdifuld, og derfor er al vores materiale bæredygtigt. Ethvert element af VÆRs produktion er skabt og formet med hjertevarme og kærlighed til livet, jordkloden og fremtiden.

   

  Er du interesseret i, hvordan I som arbejdsplads kan arbejde med værdibaseret, bæredygtig, naturbevidst og hjertebaseret lederskab, så er I velkommen til at kontakte os.