Varer

Lad facaderne falde

DKK 295,00

Lad facaderne falde er en enestående samling af moderne digte suppleret af unikke fotografier. Digtene er en fortælling om det inderste, vi er, og om at turde lade facaderne falde og være dig, som du inderst er. Igennem bogen opstår nye forståelser af tilværelsen og du ser måske livet på en måde, som du ikke før har set det. Må du blive inspireret.

Se mere i nedenstående beskrivelse.

 

Antal sider: 108

Bæredygtig FSC-certificeret papir og tryk.

 

Lad facaderne falde er skrevet af psykolog & forfatter Ann-Jeanett Foldager

Varenummer (SKU): 006 Kategori:

Beskrivelse

Lad facaderne falde er en samling af udvalgte digte skrevet af psykolog og forfatter Ann-Jeanett Foldager.

”Lad facaderne falde” løfter dig ind i en bevidsthed om menneskets facader. Hvem er du inderst inde? Hvad har ægte værdi?

Igennem digtsamlingen tilbydes nye syn på identitet, værdifuldhed og autenticitet, og der er fokus på sameksistens med naturen. De nøje valgte ord og formen, hvorpå digtene er opstillet, giver en tydelig markering af det, som der inviteres til at tænke over – f.eks. hvordan livets udfordringer kan være læremester i livet?

Digtsamlingen udfordrer det, der traditionelt set beskrives som rigtigt, og der inviteres til det mere uperfekte, sårbare, naturlige og inderlige – med kant og uden filter.

Digtsamlingen er suppleret af unikke naturfotografier, hvis æstetik er værd at gå på opdagelse i.

 

Budskabet i digtsamlingen står stærkt frem som en inspiration til et autentisk og naturligt liv – og værdien i at være ét med naturen.

 

Denne bog er FSC-certificeret både i papir og trykkemetode.

Moder Jord er værdifuld, og derfor er al vores materiale bæredygtigt. Ethvert element af VÆRs produktion er skabt og formet med hjertevarme og kærlighed til livet, jordkloden og fremtiden.

 

Om forfatteren

Ann-Jeanett Foldager, f. 1987.

Som menneske er Ann-Jeanett Foldager inspireret af det naturlige, sansende og foranderlige i verden. Samtidigt er hun også optaget af stilhed, intuition og det inderste sande i hvert menneske.

I sit forfatterskab kombinerer Ann-Jeanett Foldager sit arbejde med menneskekundskab & livets udfordringer, sin uddannelse til psykolog (cand.psych.aut), sine erfaringer fra det levede liv, og sit ønske om at være med til at skabe forandring i vores betingelser for eksistensen på jorden.

Ann-Jeanett Foldager udtrykker en inderlig kærlighed til jordkloden og til menneskets forbundethed og sameksistens med den og alt levende på jorden, og hendes forfatterskab giver os en mulighed for at opdage, at vi selv er natur, og vi kan blive nysgerrige på, hvordan vores inderste natur kan blive integreret i måden, hvorpå vi lever vores liv.

Yderligere information

Forfatter

Ann-Jeanett Foldager

Omslag

Softcover

Sprog

Dansk

Format

Bog

Sidetal

108

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lad facaderne falde”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...