Varer

Livet er Mit

DKK 299,00

Bogen Livet er Mit – en bog om Dimensional Bevidsthed er er en hjertevarm og nytænkende bog, hvor der er mulighed for at gå på opdagelse i nye og flere perspektiver i livet og menneskekundskab. Det er en smuk bog, hvor hver side bringer læseren i inspiration og refleksion om det liv, vi lever, og hvorfor vi lever det på den måde, vi gør.

Varenummer (SKU): 005 Kategori: Tags: , , ,

Beskrivelse

Bogen Livet er Mit – en bog om Dimensional Bevidsthed er en hjertevarm og nytænkende bog, hvor der er mulighed for at gå på opdagelse i nye og flere perspektiver i livet og menneskekundskab. Det er en smuk bog, hvor hver side bringer læseren i inspiration og refleksion om det liv, vi lever, og hvorfor vi lever det på den måde, vi gør.

Bogen har til formål at inspirere og centrere hjertevarme og naturbevidste elementer af livet, som kan være med til at bringe dig og dit hverdagsliv tættere dit eget livsformål og dermed et liv, der er dit i overensstemmelse med din inderste natur.

Bogens forfatter har skrevet råmaterialet til bogen, da hun tilbage i 2010/2011 boede og rejste i Australien – en form for dannelsesrejse, hvor intuitionen guidede rejsen frem og hjem til det inderste, hun selv er.

Bogen er inddelt i 2 overordnede dele: Del 1, som rummer Selv-, Sjæls-, Medmenneske-, Krops- og Naturbevidsthed, samt et samlende kapitel, der bringer det hele ind i et fremtidigt og samfundsmæssigt perspektiv. Del 2 rummer hverdags- og praksisøvelser og inspirationer til egen hverdag.

 

 

 

 

Yderligere information

Vægt 1 kg
Størrelse 30 × 20 × 5 cm
Omslag

Softcover

Sprog

Dansk

Format

Bog

Sidetal

379

Forfatter

Ann-Jeanett Foldager

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Livet er Mit”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...