Varer

2 Nærværsdage for gravide

D. 19. NOVEMBER & 26. NOVEMBER – TIRSDAGE KL. 10.00-12.30

Bevidst væren – din inderste natur

2 tirsdage med nærvær til dig og dit barn.

Giv dig selv 2 nærværsdage med plads til tanker, følelser og væren. 

Nærværsdagene er et kærligt og omsorgsfuldt rum, der favner dig og giver dig fornyet indre ro og nærvær. Her kan du være sammen med dig selv, dit barn og andre gravide.

Formen er en kombination af lytten/stilhed/fordybelse, fællesdialog, nye perspektiver, sansende bevægelse og nærværsrum (meditativ lytten til sig selv i par af 2 og 2).

Der vil være plads til at tale om forskellige temaer og tanker/følelser, som du går med i forhold til graviditet, fødsel og moderskab.

Egenomsorg • nærvær med dit barn • den mentale/følelsesmæssige fødselsforberedelse • at finde den indre kraft • at have et rum for at tale om det, der er svært • graviditetssamvær & gravid-mødregruppe.

Du kan sidde, som du ønsker – på en stol, yogamåtte, meditationspude eller du kan stå eller ligge, som det er bedst for dig – du er velkommen til at medbringe dine egne måtter/puder, hvis du foretrækker det. Følg blot din egen krops behov.

Nærværsdagene bringer dig hjem i dig selv – hvormed tillid, tryghed, glæde og nærvær kan blomstre frit.

VÆRs menneskesyn bygger på, at du allerede har alt i dig, du har brug for, for at være præcis den mor, du skal være. Sammen vækker vi din kontakt til din naturlige moderlighed.

PRAKTISK INFO
Datoer:

Tirsdag d. 19/11 (uge 47)
Tirsdag d. 26/11 (uge 48)

Tidspunkt: 10.00-12.30
Sted: AARHUS
Forplejning: Der vil være te & kaffe, frisk frugt og gluten- og laktosefrie snacks. Alt er økologisk og lavet med kærlighed.

PRIS: KR 1290,-  (Ved tilmelding inden 1/11-19 er prisen KR 1090,-)

Vil du gerne give dig selv og dit barn nærværsdage, så tilmeld dig her.

Modtag vores nyhedsbreve og vær opdateret på nye datoer

Med dit første brev modtager du også den gratis ebog ”Livet er Mit – en bog om Dimensional Bevidsthed”


Om underviseren

Underviseren er Ann-Jeanett Foldager, cand.psych.aut., der med sin Kandidatafhandling ”En invitation til foster-perspektiver – en kulturoverskridelse af fostertid, graviditet og forældreskab” inviterede nytænkning ind i den psykologfaglige/akademiske verden ved at argumentere fagligt for, at barnet har en bevidsthed og er bevidst tilstede i livet, mens det er i livmoderen.

Ann-Jeanett har erfaring med både samtaleterapi, gruppeforløb & meditation for gravide samt efter fødsel.

Du kan læse mere om Ann-Jeanett Foldager her.
Hvis du gerne vil arbejde individuelt med terapi eller bevidst væren i din graviditet, kan du læse mere om mulighederne her.