Varer

NATURLIGT LEDERSKAB & IVÆRKSÆTTERI MED HJERTET

Lederskab er en kombination af at sætte retningen, visionen og rammerne samt at se potentialerne, mulighederne og vejen i enhver given situation.

Et lederskab er ikke kun ledelse, det er også skabelse, og derfor er kreativitet, intuition, værdier, naturlighed og eget indre flow værdifulde og uundværlige elementer  i et lederskab.

 

Lederskabet af en virksomhed – og af passion og vision – samt af et team af medarbejdere – tager udgangspunkt i lederskabet af sig selv.

Der er brug for løbende næring, ro, flow og en stabil vedholdenhed i forhold til værdier.

 

Kreativitet, vision og intuition – samt tid, plads og næring til hjertet – er med til at skabe fundamentet og rammerne for at kunne lytte ind i nuets muligheder og visionens vej.

Naturligt lederskab og/eller iværksætteri med hjertet opstår, når ønsket om at drive virksomhed og skabe noget nyt udspringer fra hjertets inderste væsen.

 

 

Priser + kontakt

Ledersparring

Tid: 90 min
Pris: KR 2500,-. (+moms)

 

Ledersparring foregår via telefon og/eller onlinesessioner – eller med naturen eller din organisation som rum.

AT TÆNKE CYKLUS IND I ARBEJDSFORMEN

Når vi som virksomhed tager udgangspunkt i den inderste natur og det hele menneske, så gælder det naturligvis også arbejdsformen.

Vi tænker derfor vores egne rytmer ind i arbejdet og arbejdsopgaverne, og vi planlægger i overensstemmelse med de ikke-arbejdsrelaterede forhold, som er med til at gøre os til dem, vi er.

Den kvindelige cyklus er en væsentlig faktor at medtænke i kvinders arbejdsform, da kvinders styrker er forskellige på forskellige tidspunkter af cyklus. I VÆR tilpasses arbejdsopgaverne til kvindens egen naturlige cyklus. Eksempelvis er der tidspunkter i den kvindelige cyklus, der særligt samspiller med opgaver som bl.a. kreative processer, vigtige møder/performance, redigering/korrektur og fordybelse.

Tilmed har vi i VÆR fokus på årstiderne og naturens rytmer, således at arbejdsopgaverne passer til mulighederne og betingelserne, som årstiderne og naturen giver os.

 

Moder Jord er værdifuld, og derfor er al vores materiale og kreationer bæredygtigt. Ethvert element af VÆRs produktion er skabt og formet med hjertevarme og kærlighed til livet, jordkloden og fremtiden.

ET BEVIDST VALG

Det er et udgangspunkt, at værdierne, skaberkraft og vores egne potentialer bærer frugt og bringer alt til en højere enhed i dagligdagen, i vores individuelle liv, i virksomhedens udvikling og på bundlinjen.

 

Lederskab af sig selv, af andre mennesker og af en bæredygtig virksomhed tager hos VÆR afsæt i et inderligt ønske om at skabe værdi i vores fælles verden. Et hjertebaseret og bæredygtigt lederskab handler om etik, integritet, mod, ægte passion, naturlighed og inderlighed.

 

Vi er lidt utraditionelle – men det er et bevidst valg.

 

Det er en måde at drive virksomhed på, som bæres af det nu, der er, og af det der – i det nu – er naturligt.

 

VIL DU VIDE MERE ?

Er du interesseret i ledersparring, eller interesseret i hvordan I som arbejdsplads kan arbejde med værdibaseret, bæredygtig, naturbevidst og hjertebaseret lederskab, så er du velkommen til at kontakte os.

Priser + kontakt

Ledersparring

Tid: 60 min
Pris: KR 1695,-. (+moms)

Tid: 90 min
Pris: KR 2095,-. (+moms)

 

Ledersparring kan foregå i Aarhus og via telefon og/eller onlinesessioner.

Uden hjælp fra Ann-Jeanett, ville jeg ikke være den stærke mor, som jeg er i dag. Hun hjalp mig på et tidspunkt i min barsel, hvor jeg havde brug for netop det, som hun kan tilbyde.

Kvinde, 38 år
8 års fertilitetsbehandling, angst i graviditeten, for tidlig født baby & belastningsreaktion under barsel

Jeg kan kun give min aller kærligste anbefaling til Ann-Jeanett. Den ro, kærlighed og varme jeg får med mig, når jeg går derfra, er uundværlig. De helt konkrete tips til lige netop det, jeg tumler med, har hun til mig. For ikke at tale om hendes fantastiske energi, som løfter mig op efter hver en samtale. En tro på mig selv bliver stille, men sikkert, bygget op fra gang til gang.

Kvinde, 29 år
Sygdom, kropskontakt, spirituel vækst og søgen efter indre ro.

Ann-Jeanett har hjulet mig med at stoppe selvundertrykkende adfærd, finde min indre ro samt udfordret mig til selvindsigt og udvikling.

Mand, 47 år
Indre ro, identitetskrise og selvværd

Ann-Jeanett har hjulpet mig med at få ro i mit system og styrket troen på mig selv!

Mand, 48 år
Ro, nærvær og mod til at stå ved sig selv

Hos Ann-Jeanett fik jeg et sted, hvor jeg kunne være MIG – ingen der mente noget for mig, eller ville have jeg skulle opføre mig på en bestemt måde for at passe ind – bare et fristed til at lette hjertet og vokse. Jeg har tilpasset mig in i ”kasser” hele livet, så her var der ingen begrænsninger, hvilket gav frihed.

Kvinde, 37 år
Sygdom, ingen børn, spirituel vækst.

Jeg er blevet mødt med stor omsorg og hjælp til at bearbejde den følelsesmæssige stress, jeg havde oplevet igennem flere år.

Kvinde, 44 år
Psykisk vold og enlig mor

Jeg er dig evigt taknemmelig for din kærlige og omsorgsfulde guidning igennem al det mørke, jeg var faret vild i, og ud på den anden side – det er næsten ubeskriveligt, så befriende det er at se OG MÆRKE lyset igen! Tak for dig og tak, fordi du fik mig tilbage til livet.

Kvinde, 36 år
Genfinde sig selv efter mange års livskrise

Ann-Jeanett lærte mig at mærke med hjertet og at gå med min intuition. Jeg lærte at sætte grænser og at tro på mig selv (efter en fødselsreaktion). Hendes tilgang er helt unik, og hun møder mennesker der, hvor de er. Kombinationen af flere typer terapi (og energiarbejde) har været altafgørende for mig og mit forløb. Jeg kan kun anbefale Ann-Jeanett.

Kvinde, 32 år
Graviditet og efterfødsel

Ann-Jeanett er meget hjertevarm og skaber et trygt og sikkert rum. Jeg følte mig set, som den jeg er, og blev mødt med forståelse og anerkendelse. Hun har hjulpet mig igennem forskellige problemstillinger og støttet mig i den udvikling, der lå i at finde tilbage til kernen af mig selv. Ann-Jeanett har min varmeste anbefaling, hun er meget mere end kun psykolog.

Kvinde, 28 år
Stress og identitetskrise