Kvinden bag VÆR

Jeg er en kreativ skaber – passioneret og hjertebevidst – med visioner for vores planet og hinanden.

En del af mit virke handler om at genforene os med jorden og naturen – at vi begynder at sameksistere og samskabe med naturen. At vi husker vores oprindelse som den natur, vi selv er. Ikke som primitive naturinstinkter, men som forbundethed med planeten og alt levende.

En vej til at sameksistere med jorden og naturen er at forene os med os selv – at finde hvem vi egentlig er, og at elske det.

For at kunne det, må vi genfinde kærligheden til os selv. Vi må finde hjem i os selv – hvem vi er bag alle konstruktionerne, historierne, ideerne, følelser og tanker… bag alle samfundsskabte roller. Bag alle facader og masker. At lade alt det falde, der er påtaget, og som ikke er i overensstemmelse med det, vi ægte er.

Igennem mit livs mange udfordringer har jeg lært om livets smerte, om livets glæder, om dybde og autenticitet, om svaghed og styrke, om meningsfuldhed, om sorg, om vrede, om håbløshed og om at finde hjem til, hvem jeg selv er som menneske, sjæl og natur.

Derfor inviterer jeg til VÆR. VÆR handler om at synkronisere med naturen, at være kærligheden til dig selv, og at være ægte og nærværende i livet.

Det bringer os i kontakt med det dybere i os selv, vore rødder og det, der kender til samhørigheden med jorden og naturen – og med hinanden.

Ønsker du at vide mere om psykologfaglighed med hjertet og bevidst væren eller en uforpligtende snak om VÆR, er du velkommen til at kontakte mig.

 

Kærligst
Ann-Jeanett Foldager, cand.psych.aut.