Varer

Autentiske og holistiske psykologfaglige tilbud i Aarhus 2020-2021 – få nærvær og inspiration

VÆR tilbyder nærværsdage og forløb i smukke rammer i Aarhus.
Giv dig selv autentiske, nærværende og inspirerende workshops og forløb.

2020

Om underviseren og kvinden bag VÆR

Ann-Jeanett Foldager, cand.psych.aut.

Som autoriseret psykolog arbejder jeg selv med at kombinere det psykologfaglige med energiarbejde, nærvær & indre ro, hjertekontakt, bevidsthedslære, videnskabsteori, nytænkning/nyskabelse, sameksistens med naturen og forfatterskab.

Jeg har en holistisk tankegang. Jeg har igennem hele livet arbejdet med menneskekundskab og bevidsthed, og i de seneste 12 år har jeg arbejdet professionelt hermed via forfatterskab, psykologisk virke, iværksætteri og virksomhedsudvikling. 

  • I 2018 modtog jeg min autorisation (cand.psych.aut.) af Psykolognævnet – en 2-årig overbygning til kandidatuddannelsen.
  • I 2017 tog jeg en efteruddannelse som supervisor ved Supervisionshuset i København.
  • I 2014 blev jeg færdiguddannet psykolog v/ Københavns Universitet (cand.psych.) med specialet: En invitation til Foster-perspektiver – en kulturoverskridelse af fostertid, graviditet og forældreskab.
  • Siden 2012 har jeg været iværksætter og drevet virksomhed.
  • I 2012 udgav jeg bogværket: Livet er Mit – en bog om Dimensional Bevidsthed.
  • Jeg har boet i Australien i 2010-2011 og har fulgt munke i Østen i 2011.
  • Siden 2011 har jeg deltaget i kurser og retreats med fokus på bevidsthed, væren og hjertekontakt.
  • I 2007 påbegynder jeg min uddannelse til psykolog (cand.psych.)
  • I 2005 uddannede jeg mig inden for energiarbejde/healing.
Ønsker du at bestille nærværsdage eller forløb til en konkret gruppe af
mennesker eller til dine medarbejdere, så kontakt VÆR på:
hej@vaer.dk