Varer

1-til-1 session

 

Livssparring

Supervision af ledere

Supervision af iværksættere

Inspiration

Graviditets- og Fødselssamtaler

Fertilitetssamtaler

 

1-til-1 session er online samtaler med fokus på det, du står i lige nu.

1-til-1 session

 

Livssparring vil tage udgangspunkt i dit liv.

Supervision af ledere vil tage udgangspunkt i dit lederskab og i dig som menneske bag lederskabet.

Supervision af iværksættere vil tage udgangspunkt i det, du står i som iværksætter og/eller ejerleder.

Inspiration er til dig, der ønsker inspiration til væren og et liv ud fra din inderste natur.

Graviditets-/Fertilitets-/Fødselssamtaler er til dig, der er i denne del af dit liv og ønsker en holistisk sparring på dine udfordringer.

 

I mit arbejde anvender jeg både min faglighed som autoriseret psykolog og som uddannet superviser, samt mine erfaringer som iværksætter og ejerleder igennem 10 år.

Tilmed anvender jeg mine evner inden for clairvoyance, healing og en generel holistisk tilgang, samt mine mange års erfaring inden for bevidsthedslære, hjerte- og naturkontakt og meditativ praksis.

Jeg har tilmed en særlig faglig kærlighed for fertilitet, fostertid, graviditet og fødsel, ligesom jeg også har en faglig kærlighed til iværksætteri og ledelse med hjertet.

 

Priser + booking

Tid: 1,5 time
Pris: KR 2500,-

 

Samtalerne foregår online eller på telefon.

 

Er du medlem af Sygeforsikring Danmark, får du tilskud til psykolog (KR. 300,-)

 

I enkelte tilfælde er det muligt at afholde samtaler i dit eget hjem.

Nærværsrum 

Nærværsrum er et rum for egen fordybelse, refleksion, at mærke, at lytte og at sige egne tanker højt.

I nærværsrum er jeg tilgængelig for dig med fuldt nærvær. Jeg tilbyder en nærværende lytten til dig – uden at du bliver forstyrret i din egen væren. Nærværsrum giver dig mulighed for at lytte til dig selv.

På den måde dannes et rum for dig til at nå frem til dine egne sandheder, og hvor min tilstedeværelse, åbenhed og hjertebevidste kontakt med alt levende muliggør, at du kan nå dybere og mere inderligt ind til dig selv, som du er.

På den måde heler du dig selv og/eller lader det inderste du er vokse frem.

 

Ethvert menneske har allerede svarene på sine egne spørgsmål. Ethvert menneske har adgang til sin egen viden, visdom og retning.

Priser + booking

Tid: 90 min
Pris: KR 2500,-

Er du medlem af Sygeforsikring Danmark, får du tilskud til psykolog (KR. 300,-)

Uden hjælp fra Ann-Jeanett, ville jeg ikke være den stærke mor, som jeg er i dag. Hun hjalp mig på et tidspunkt i min barsel, hvor jeg havde brug for netop det, som hun kan tilbyde.

Kvinde, 38 år
8 års fertilitetsbehandling, angst i graviditeten, for tidlig født baby & belastningsreaktion under barsel

Jeg kan kun give min aller kærligste anbefaling til Ann-Jeanett. Den ro, kærlighed og varme jeg får med mig, når jeg går derfra, er uundværlig. De helt konkrete tips til lige netop det, jeg tumler med, har hun til mig. For ikke at tale om hendes fantastiske energi, som løfter mig op efter hver en samtale. En tro på mig selv bliver stille, men sikkert, bygget op fra gang til gang.

Kvinde, 29 år
Sygdom, kropskontakt, spirituel vækst og søgen efter indre ro.

Ann-Jeanett har hjulet mig med at stoppe selvundertrykkende adfærd, finde min indre ro samt udfordret mig til selvindsigt og udvikling.

Mand, 47 år
Indre ro, identitetskrise og selvværd

Ann-Jeanett har hjulpet mig med at få ro i mit system og styrket troen på mig selv!

Mand, 48 år
Ro, nærvær og mod til at stå ved sig selv

Hos Ann-Jeanett fik jeg et sted, hvor jeg kunne være MIG – ingen der mente noget for mig, eller ville have jeg skulle opføre mig på en bestemt måde for at passe ind – bare et fristed til at lette hjertet og vokse. Jeg har tilpasset mig in i ”kasser” hele livet, så her var der ingen begrænsninger, hvilket gav frihed.

Kvinde, 37 år
Sygdom, ingen børn, spirituel vækst.

Jeg er blevet mødt med stor omsorg og hjælp til at bearbejde den følelsesmæssige stress, jeg havde oplevet igennem flere år.

Kvinde, 44 år
Psykisk vold og enlig mor

Jeg er dig evigt taknemmelig for din kærlige og omsorgsfulde guidning igennem al det mørke, jeg var faret vild i, og ud på den anden side – det er næsten ubeskriveligt, så befriende det er at se OG MÆRKE lyset igen! Tak for dig og tak, fordi du fik mig tilbage til livet.

Kvinde, 36 år
Genfinde sig selv efter mange års livskrise

Ann-Jeanett lærte mig at mærke med hjertet og at gå med min intuition. Jeg lærte at sætte grænser og at tro på mig selv (efter en fødselsreaktion). Hendes tilgang er helt unik, og hun møder mennesker der, hvor de er. Kombinationen af flere typer terapi (og energiarbejde) har været altafgørende for mig og mit forløb. Jeg kan kun anbefale Ann-Jeanett.

Kvinde, 32 år
Graviditet og efterfødsel

Ann-Jeanett er meget hjertevarm og skaber et trygt og sikkert rum. Jeg følte mig set, som den jeg er, og blev mødt med forståelse og anerkendelse. Hun har hjulpet mig igennem forskellige problemstillinger og støttet mig i den udvikling, der lå i at finde tilbage til kernen af mig selv. Ann-Jeanett har min varmeste anbefaling, hun er meget mere end kun psykolog.

Kvinde, 28 år
Stress og identitetskrise